Troldtekts pressfoton

Troldtekt CEO Peer Leth
Troldtekts tillverkningsanläggning
Troldtekts granskogsbild
Troldtekt logo

Troldtekt® logotyp

Ladda ner Troldtekts logotyp i olika versioner och formaten PDF, JPEG eller PNG.

Miljoninvesteringar i produktionen säkerställer att energi och material utnyttjas bättre hos Troldtekt A/S. Ett nytt målningssystem har minskat färgspillet med över 70 procent, medan energiförbrukningen per producerad akustikplatta har minskat med 17 procent på ett år.

Läs mer

Innovation är en del av arkitektyrket och drivkraften bakom smarta lösningar på svåra problem. I ett onlinetema har tillverkaren av akustikplattor Troldtekt intervjuat ledande danska och internationella experter om deras syn på innovation.

Läs mer

Två studenter på arkitektutbildningen UAUIM i Bukarest valdes till vinnare av Troldtekt Award och prissumman 5 000 euro. Både andraplatsen och specialpriset går till två studenter från Iran.

Läs mer

För andra året i rad tar Troldtekt emot den prestigefulla utmärkelsen German Design Award. Priset tilldelas Troldtekt® romb, som kombinerar hållbarhet, elegant design och god akustik i en enda produkt. German Design Councils officiella prisutdelning sker i februari 2017.

Läs mer

Troldtekt ser stor potential i Sverige, där företagets främsta mål är att få in sina hållbara akustiklösningar i offentliga byggprojekt. Som en del av Troldtekts fokus på export, som 2015 stod för en total tillväxt på 15 procent, har man nyligen grundat dotterbolaget Troldtekt AB.

Läs mer

Moderna kontor behöver fler platser där medarbetarna kan koncentrera sig, samarbeta och lära sig i fred. Genomgående i alla undersökningar nämns buller som en av de tre mest störande faktorerna i öppna kontorslandskap.

Läs mer