40 nya allmänna bostäder på Fyn får driftsvänliga akustiktak från Troldtekt, som både garanterar god akustik och bidrar till projektets hållbarhetscertifiering.

Läs mer

2017 tillverkade Troldtekt A/S fler akustikplattor än året innan men skickade mindre avfall för förbränning. Samtidigt har en ny målningsanläggning minskat färgspillet i produktionen med 70 procent. Båda vinsterna är ett led i företagets fokus på Cradle to Cradle och FN:s globala mål.

Läs mer

I både större städer och på mindre orter är multikulturhusen vår tids informella mötesplatser. Här träffas invånarna för att ägna sig åt sport och kultur, äta tillsammans – och allt däremellan. I ett onlinetema från Troldtekt AB delar ledande experter och arkitekter med sig av sina kunskaper om multikulturhusen.

Läs mer

Europas största utställning av material som är avsedda för cirkulärt byggande reser nu vidare till byggmässan Building Holland i Amsterdam. Akustikplattor från Troldtekt A/S har valts ut till Reversible Experience Modules, som på sin turné även har passerat bland annat EcoBuild i London.

Läs mer

Kan designen av psykiatriska kliniker minska användningen av tvångsåtgärder? I ett nytt tema från Troldtekt A/S får du experternas svar. Läs bland annat intervjun med arkitekt Christian Karlsson om övervägandena bakom den internationellt erkända psykiatriska kliniken i den danska staden Slagelse.

Läs mer

Jonas Forsell är ny projektsäljare på Troldtekt AB, som efter kort tid på den svenska marknaden redan har levererat akustiklösningar till flera stora byggprojekt. Jonas Forsells uppgift blir framför allt att få fler arkitekter i Stockholm att få in företagets hållbara akustiklösningar till tak- och väggbeklädnad i sina projekt.

Läs mer