Upplev prisbelönt designserie på A@W

09.04.2020

Besökare på ARCHITECT@WORK i Köpenhamn, Berlin och Stuttgart kan uppleva Troldtekts serie med designlösningar som kombinerar god akustik med personliga uttryck.

Troldtekts serie med designlösningar har hyllats stort sedan lanseringen 2019: En ICONIC Award och en German Design Award – samt en finalplats i Danish Design Award. Hösten 2020 är serien en av de nominerade till den tyska utmärkelsen Raumprobe materialPREIS.

På ARCHITECT@WORK (A@W) i Forum Copenhagen (9–10 september), Station-Berlin (7–8 oktober) och Messe Stuttgart (2–3 december) kan besökarna uppleva den prisbelönta designserien. Troldtekt ställer ut i monter 51 i Köpenhamn, monter 172 i Berlin och monter 112 i Stuttgart.

OBS: På grund av covid-19 har ARCHITECT@WORK i Stuttgart skjutits upp på obestämd tid!!!

>> Se hela serien med Troldtekt designlösningar

Inspiration i loungemiljö

Konceptet för A@W är att utställarna visar upp produktnyheter i avslappnade men eleganta miljöer med loungekänsla. Gästerna kan besöka de olika montrarna, prata med utställarna och låta sig inspireras av mässans många inspirerande presentationer.

I Köpenhamn är Enlai Hooi från Schmidt Hammer Lassen, Katrine Hauge Smith från Teknologisk Institut och Martha Lewis från Henning Larsen Architects några av föreläsarna.

A@W har självklart vidtagit en rad coronaåtgärder, som extra breda gångar, extra noggrann städning, möjligheter till god handhygien samt separata in- och utgångar.

Nytt tema om arkitektonisk skönhet

Estetiska lösningar spelar en viktig roll på A@W. Redan nu kan du fördjupa dig i konceptet arkitektonisk skönhet i vårt nya onlinetema. Här kan du bland annat läsa om certifieringen DGNB Diamant – och om de byggnadsstilar som sedan 1903 finns representerade bland vinnarna av priset för Köpenhamns vackraste byggnad.

Här finns även ett urval av estetiska byggnader där Troldtekt – inklusive de nya designlösningarna – är en del av arkitekturen.

 >> Här hittar du temat