Nu kan du köpa Troldtekt på Bygghemma.se

12:e aug. 2021

Beställ Troldtekt akustikplattor för tak och väggar i Sveriges största webbutik med byggvaror för hus och trädgård. På Bygghemma.se kan du välja mellan flera design, färger och strukturer, så att du kan anpassa din Troldtekt-lösning efter just dina önskemål. Leveransen är gratis.

Med mer in 500 000 hus- och trädgårdsprodukter har Bygghemma.se lösningar för de flesta bostadsägare som ska bygga nytt eller renovera. Nu hittar du även ett antal varianter av de danskproducerade Troldtekt akustikplattorna i den berömda webbutiken.

Ljust eller mörkt, enhetligt eller rustikt

I webbutiken kan du välja Troldtekt akustikplattor i omålat naturträ – eller målade i vitt eller svart. Det finns alltså en lösning för dig, oavsett om du föredrar ett ljust och nordiskt uttryck eller en mörk färg som kan ge en mer ombonad stämning i ett rum.

Välj också mellan olika ytstrukturer. Från en extremt fin struktur som ger en tak- eller väggyta ett enhetligt uttryck, till en fin struktur som ger ett mer rustikt och distinkt uttryck.

Om du önskar att förena god akustik med en karaktärsfull design kan du välja designlösningen Troldtekt LINE med längsgående spår, som har frästs in i plattans ytskikt. Troldtekt line garanterar en elegant och enhetlig takyta utan synliga fogar, med ett lugnt uttryck som känns igen från listtak.

Skruvar för enkel montering

Troldtekt är lätt att montera, och på Bygghemma.se kan du köpa de speciella Troldtekt strukturskruvarna som gör skruvarna mindre synliga efter monteringen. För att täcka eventuella små monteringsrepor på målade plattor kan du i webbutiken även köpa bättringsfärg i färgerna vitt och svart.

När du beställer dina Troldtekt akustikplattor på Bygghemma.se levereras de gratis direkt till ditt hem eller närmaste utlämningsställe.

>> Se sortimentet i Bygghemmas webbutik