Europas blickar är riktade mot Aarhus, som är Europas kulturhuvudstad 2017. Det ger ett bra tillfälle att visa upp arkitektur från Aarhus, som markerar året bland annat med biennalen Rising Architecture Week.

Läs mer

Med anledning av vår fantastiska start i Sverige med stor efterfrågan på våra cementbundna träullsabsorbenter och snabb tillväxt, söker Troldtekt AB en projektsäljare till försäljning av intelligenta akustiklösningar, utveckling och kundrelationer i och runt Stockholm.

Läs mer

Miljoninvesteringar i produktionen säkerställer att energi och material utnyttjas bättre hos Troldtekt A/S.

Läs mer

Den danska huvudstaden Köpenhamn har delat ut priser till sju särskilt vackra byggnader som bidrar positivt till staden. Två av de prisbelönta byggnaderna har akustiktak från Troldtekt.

Läs mer

Troldtekts 2016 års rapport om företagets sociala ansvar (CSR) kan nu laddas ned från hemsidan. Rapporten har också lämnats til FN, eftersom den årliga CSR-rapporten ingår i våra skyldigheter enligt FN:s Global Compact, som vi har varit anslutna till sedan 2010.

Läs mer

Innovation är en naturlig del av arkitektyrket. Men hur arbetar man med innovation? Varför är innovation inte samma sak som otämjda kreativitet och vilda idéer? Vilka nya designtrender är på väg? Få svar och mer i det nya temat innovation.

Läs mer

Två studenter på arkitekt-
utbildningen UAUIM i Bukarest utsågs till vinnare av Troldtekt Award och prissumman 5 000 euro. Både andraplatsen och specialpriset går till två studenter från Iran.

Läs mer

Troldtekt är stängd från 23.12.2016 - 01.01.2017.
Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år.

Läs mer

För andra året i rad tar Troldtekt emot den prestigefulla utmärkelsen German Design Award.

Läs mer

Troldtekt är med bland finalisterna i European Business Awards for the Environment, som utdelas den 27. oktober 2016 i Tallinn, Estland.

Läs mer

Som en del av Troldtekts fokus på export, som 2015 stod för en total tillväxt på 15 procent, har man nyligen grundat dotterbolaget Troldtekt AB.

Läs mer

Moderna kontor behöver fler platser där medarbetarna kan koncentrera sig, samarbeta och arbeta så ostört som möjligt. Genomgående i alla undersökningar nämns buller som en av de tre mest störande faktorerna i öppna kontorslandskap.

Läs mer