Besök Troldtekts showroom i Malmö

På Höjdrodergatan 23 (3:e våning) i Malmö ligger Troldtekts kombinerade kontor och showroom med ett stort utbud av akustiklösningar. Här finns bland annat produkter från vår designserie, som kombinerar bra akustik och ett hälsosamt inomhusklimat med unik design. Här kan arkitekter och andra byggproffs uppleva Cradle to Cradle-certifierade akustiklösningar – i ett antal varianter och monterade i en elegant kontorsmiljö.


Upplev design med tydlig karaktär

Utöver klassiska Troldtekt akustikplattor i olika färger rymmer vårt nya showroom ett brett utbud av lösningar från Troldtekts designserie: Troldtekt v-line med diskreta v-spår längs takytan, Troldtekt line med mer markanta och rektangulära spår, Troldtekt puzzle med fält av skuggade spår, rombformade Troldtekt-plattor och mycket mer.


Grön milstolpe

Du kan även se de nya Troldtekt akustikplattorna baserade på cementtypen FUTURECEM™. Plattorna har ett koldioxidavtryck som är 26 respektive 38 procent lägre jämfört med Troldtekt baserat på grå och vit cement – sett till plattornas hela livscykel.

 

Boka ett besök i Malmö

Troldtekts showroom på Höjdrodergatan 23 (3:e våning) i Malmö är öppet för arkitekter och andra byggproffs. Alla besök måste dock bokas i förväg.

Du är välkommen att skriva till info@troldtekt.se för att boka ditt besök.