Mässor & evenemang

Takbeklädnad med akustikplattor från Troldtekt i skolbyggnad

Träffa Troldtekt på SCHULBAU i Köln och Berlin

Få inspiration till hållbara skolor med ett hälsosamt inomhusklimat på höstens SCHULBAU-mässor. Både i Köln och Berlin kan du se ett urval av Troldtekts akustikplattor och lyssna på inspirerande föreläsningar i Experten Lab.

Reversible Experience Modules exhibition

Troldtekt representerad på REM vandringsutställning om cirkulära byggmaterial med Material Passports, som innehåller information om demontering och återvinning.

Architect@Work Köpenhamn 2016

ARCHITECT @ WORK är ett innovationsevent där arkitekter och inredare träffas för att hämta inspiration, lära sig mer om aktuella ämnen och utbyta erfarenheter i en unik och innovativ miljö. År 2016 hölls arrangemangen i Köpenhamn under temat ”trä och arkitektur”.

Rising Architecture Week 2017

Den 11-15 september 2017 anordnades biennalen Rising Architecture Week i Den Rå Hal på Godsbanen i Århus. Biennalen etablerades som internationell arkitekturbiennal 2015 och var arkitekturens huvudevent i Århus under året som europeisk kulturhuvudstad.

Architect@Work Stockholm 2019

Troldtekt introducerade en ny designlinje på Architect@Work i Stockholm den 3-4 april 2019.

Fint samarbete mellan DGNB och Troldtekt på BAU 2019

Troldtekts väldokumenterade fokus på hållbart byggande var mycket tydligt på mässan BAU 2019 i München, som är världens ledande mässa inom arkitektur och material. Troltdtekt deltog som samarbetspartner till DGNB - det tyska företaget för hållbart byggande. Läs mer här.

Building Green Köpenhamn 2017

Troldtekt ventilationstak och ny dokumentation om Troldtekt akustiktaks bidrag till en DGNB-certifiering på Building Green Copenhagen.

A&W Köpenhamn 2020

Ska du besöka ARCHITECT@WORK i Köpenhamn, Berlin eller Stuttgart? Då kan du uppleva Troldtekts serie med designlösningar, som kombinerar god akustik med personliga uttryck.

Akustiklösningar från Troldtekt på A@W Berlin 2020

Se bilder från A@W Berlin 2020 här.