Mässor & evenemang

Troldtekt på SCHULBAU i Köpenhamn

I juni har arkitekter och andra byggproffs ett gyllene tillfälle att utbyta kunskap om skolbyggnader, när SCHULBAU-mässan kommer till Danmark. Troldtekt deltar som utställare, medarrangör av en studieresa för arkitekter och sponsor för mässans studenttävling.

3daysofdesign: Upplev Troldtekt i Kongernes Lapidarium

Alla som brinner för design är välkomna till 3daysofdesign, som hålls över hela Köpenhamn den 7–9 juni. Troldtekt deltar med en inspirerande installation bland de fina gamla skulpturerna i Kongernes Lapidarium. Under designfestivalen kan du också besöka vårt showroom i Vestergade.

Inbjudan: Designdag med bra akustik och lite att äta och dricka

Avrunda ditt besök på Stockholm Furniture Fair med ett kvällsevent hos Studio B3 i hjärtat av Stockholm. Här kan du vara med och inviga Troldtekts nya showroom – samtidigt som du njuter av DJ-musik, mat och dryck.

Stockholm Furniture Fair 2023

Vill du se hur effektiva akustiklösningar går hand i hand med snygg design? Då ska du besöka Troldtekt AB på designmässan Stockholm Furniture Fair. Här kan du se ett urval av våra designlösningar i snygga färger och kombinationer. Prova också det virtuella designpusslet i montern, där du kan vinna en weekendresa.
Takbeklädnad med akustikplattor från Troldtekt i skolbyggnad

Träffa Troldtekt på SCHULBAU i Köln och Berlin

Få inspiration till hållbara skolor med ett hälsosamt inomhusklimat på höstens SCHULBAU-mässor. Både i Köln och Berlin kan du se ett urval av Troldtekts akustikplattor och lyssna på inspirerande föreläsningar i Experten Lab.

A&W Köpenhamn 2020

Ska du besöka ARCHITECT@WORK i Köpenhamn, Berlin eller Stuttgart? Då kan du uppleva Troldtekts serie med designlösningar, som kombinerar god akustik med personliga uttryck.

Akustiklösningar från Troldtekt på A@W Berlin 2020

Se bilder från A@W Berlin 2020 här.

Fint samarbete mellan DGNB och Troldtekt på BAU 2019

Troldtekts väldokumenterade fokus på hållbart byggande var mycket tydligt på mässan BAU 2019 i München, som är världens ledande mässa inom arkitektur och material. Troltdtekt deltog som samarbetspartner till DGNB - det tyska företaget för hållbart byggande. Läs mer här.

Architect@Work Stockholm 2019

Troldtekt introducerade en ny designlinje på Architect@Work i Stockholm den 3-4 april 2019.

Reversible Experience Modules exhibition

Troldtekt representerad på REM vandringsutställning om cirkulära byggmaterial med Material Passports, som innehåller information om demontering och återvinning.

Building Green Köpenhamn 2017

Troldtekt ventilationstak och ny dokumentation om Troldtekt akustiktaks bidrag till en DGNB-certifiering på Building Green Copenhagen.

Rising Architecture Week 2017

Den 11-15 september 2017 anordnades biennalen Rising Architecture Week i Den Rå Hal på Godsbanen i Århus. Biennalen etablerades som internationell arkitekturbiennal 2015 och var arkitekturens huvudevent i Århus under året som europeisk kulturhuvudstad.

Architect@Work Köpenhamn 2016

ARCHITECT @ WORK är ett innovationsevent där arkitekter och inredare träffas för att hämta inspiration, lära sig mer om aktuella ämnen och utbyta erfarenheter i en unik och innovativ miljö. År 2016 hölls arrangemangen i Köpenhamn under temat ”trä och arkitektur”.