Burgare och bra akustik på menyn

På det centrala Triangeltorget i Malmö har hamburgerkedjan MAX öppnat i nyrenoverade lokaler. Troldtekt ingår i designen för att ge god akustik och en mysig inramning till gästerna.

Troldtekt träullsplattor säkerställer bra akustik på restauranger

Triangeln är både en station, namnet på ett populärt shoppingcenter i hjärtat av Malmö samt stadens äldsta korsning. Här ligger Triangeltorget, där hamburgerrestaurangen MAX öppnade i december 2022 i renoverade lokaler på 500 kvadratmeter med plats för 100 inomhusgäster och 34 utomhusgäster för att skapa förbindelse till torget.

MAX hade sedan en tid tillbaka letat efter en lämplig plats för ännu en central hamburgerrestaurang i Malmö, och valet föll på Triangeln på grund av alla som varje dag kommer till och från stationen och shoppingcentret.

Restaurangen är byggd enligt MAX nya inredningskoncept, som har utvecklats av Gert Wingårdh, och ambitionen har varit att gå mer i riktning mot casual dining och restaurangstämning än tidigare MAX-restauranger.

I designen har man valt material i ljusa färger. Vita plattor som väggdesign, träpaneler på väggar och vitmålade Troldtekt akustikplattor i taket är bärande element. Som en elegant visuell kontrast har man monterat belysning på svarta stålskenor under Troldtekt-plattorna.