Upplev unik design i hjärtat av Köpenhamn

I centrala Köpenhamn kan arkitekter och andra byggproffs uppleva Troldtekts sortiment av akustikplattor. Här kan du bland annat uppleva Troldtekt-produkter baserade på cementtypen FUTURECEM™ och hela serien med unika designlösningar.

Det 140 kvadratmeter stora showroomet ligger i ett charmigt gårdshus i Gardergården på Vestergade 20C (2:a våning) i Köpenhamn.

Här kan du i en inspirerande miljö se allt från de klassiska Troldtekt-plattorna i olika färger och strukturer till Troldtekts designlösningar med distinkta eller diskreta spår, trälister och andra unika uttryck. 

Milstolpe del av showroomet

I vårt showroom i Köpenhamn hittar du även Troldtekt-produkter baserade på den koldioxidreducerade cementtypen FUTURECEM, som utgör en milstolpe för Troldtekts strategiska hållbarhetsarbete.

Troldtekt baserat på FUTURECEM har ett koldioxidavtryck som är 26 respektive 38 procent lägre jämfört med Troldtekt baserat på grå och vit cement, sett till plattornas hela livscykel.

Både de klassiska Troldtekt-plattorna och designlösningarna kan fås baserade på FUTURECEM.

Boka ett besök i Köpenhamn

Vårt showroom på Vestergade 20C (2:a våning) i Köpenhamn är öppet för arkitekter och andra byggproffs. Alla besök måste dock bokas i förväg.

Arkitekter är välkomna att kontakta projektkonsult Ulla Lehmann på ulc@troldtekt.dk eller +45 2012 5556

Övriga intresserade är välkomna att kontakta projektkonsult Hans Eriksen på hae@troldtekt.dk eller +45 4037 8100