Priser och utmärkelser

25.08.2022

Troldtekt® baserat på FUTURECEM™ har nominerats till Deutscher Nachhaltigkeitspreis

De nya Troldtekt akustikplattorna baserade på cementtypen FUTURECEM™ är med och gör upp om det prestigefyllda hållbarhetspriset Deutscher Nachhaltigkeitspreis 2023.
09.05.2022

Nya akustikplattor vinnare av Green Product Award

Troldtekt®-produkter baserade på cementtypen FUTURECEM™ är vinnare av Green Product Award 2022. Detta internationella pris delas ut till innovativa och hållbara designlösningar. De nya akustikplattorna har ett negativt koldioxidavtryck i produktionsfaserna. 
08.02.2022

Koldioxidnegativa Troldtekt-akustikplattor nominerade till German Innovation Award

Troldtekt® baserat på cementtypen FUTURECEMTM är nominerad till det prestigefyllda German Innovation Award, som lyfter fram nyskapande design. De nya akustikplattorna absorberar mer koldioxid än de släpper ut under produktionsfasen.
22.02.2022

Troldtekt nominerat till Byggeriets Klimatpris

De nya Troldtekt® akustikplattorna baserade på cementtypen FUTURECEM™ har nominerats till Byggeriets Klimatpris 2022, som Danske Byggecentre står bakom. Under produktion och användning har de nya akustikplattorna ett negativt koldioxidavtryck.
11.11.2021

Troldtekt har fått utmärkelsen Architects’ Darling

En jury bestående av erkända arkitekter har tilldelat Troldtekt utmärkelsen Architects’ Darling 2021 i kategorin Cradle-to-Cradle Challenge (hållbarhet). Det är den ledande tyska arkitekturportalen Heinze som står bakom utmärkelsen, som Troldtekt fick ta emot vid en prisutdelning i Celle.
08.09.2021

Troldtekts CSR-rapport en av de bästa

För andra året i rad har Troldtekt utsetts till ett av de SMF-företag som är bäst på att rapportera om samhällsansvar. En bra CSR-rapport kräver att man ser hållbarhet som en strategisk fråga, enligt vd Peer Leth. Han framhåller att rapporten beskriver både framgångar och utmaningar.
18.03.2021

Troldtekts designserie tilldelas pris vid ”Die schönsten Restaurants & Bars 2021”

Serien med Troldtekt® designlösningar har utsetts till årets bästa väggdesign i kategorin byggande och inredning avseende restauranger och barer. Det tyska förlaget Callwey står bakom utmärkelserna, tillsammans med bland andra Bund Deutscher Innenarchitekten och branschorganisationen för hotell och restauranger, DEHOGA Bundesverband.
07.10.2020

Designserie nominerad till prestigefyllt produktpris

Hela serien med Troldtekt® designlösningar har nominerats till DETAIL Product Award 2020. Priset delas ut av den tyska arkitekturtidningen DETAIL och onlineplattformen archipinion. I november kan du rösta på din favorit i fem olika priskategorier.
29.09.2020

Troldtekt A/S vinner DI Prisen för grön omställning

En expertjury valde Troldtekt som vinnare av det prestigefyllda DI Prisen 2020 i ett starkt startfält där även FLSmidth och Berendsen ingick. Troldtekt tar emot Dansk Industris pris för att ha ökat sin konkurrenskraft genom en ambitiös grön omställning baserad på Cradle to Cradle-konceptet.
01.09.2020

Troldtekts CSR-rapport bland de bästa

Troldtekt är ett av de bästa danska företagen i SME-segmentet när det gäller att rapportera om sitt arbete med hållbarhet och socialt ansvar. Företagets senaste CSR-rapport uppmärksammades nyligen av FSR – danske revisorer och Global Compact Network Denmark.
19.03.2020

Ny designseriea i final i Danish Design Award

Hela serien med nya Troldtekt® designlösningar finns bland finalisterna när det är dags att dela ut Danmarks nationella designpris.
05.07.2019

Ny designserie nominerad till German Design Award

Serien med Troldtekt® designlösningar finns med i slutomgången inför valet om det prestigefulla designpris som delas ut av German Design Council.
02.11.2017

Byggelementpriset

TEASER BESKRIVELSE MANGLER
02.10.2015

Troldtekt® honoured for responsible business strategy

Troldtekt was highly commended at the Responsible Business Awards 2015 in the “Business Strategy - Best Small to Medium Enterprise” category.