Troldtekt A/S fördubblar produktionen med en ny, energieffektiv produktionslinje på den danska orten Troldhede. Förutom att förkorta leveranstiden ska investeringen på totalt 180 miljoner kr. skapa förutsättningar för tillväxt på befintliga och nya exportmarknader. Produktionslinjen invigdes officiellt måndagen den 25 februari, då den danska finansministern Kristian Jensen klippte bandet till den nya anläggningen.

Läs mer

Under våren 2019 lanserar Troldtekt en ny designlinje för dig som vill ge tak och väggar i arkitekturen ett exklusivt uttryck.

Läs mer

Troldtekt A/S firar utdelningen av de nordiska Michelin-stjärnorna i Århus med en guide till restauranger, där god akustik står på menyn.

Läs mer

Troldtekts väldokumenterade fokus på hållbart byggande var mycket tydligt på mässan BAU 2019 i München som nyligen arrangerades. På BAU-mässan, som är världens ledande mässa inom arkitektur och material deltog Troltdtekt som samarbetspartner till DGNB – det tyska företaget för hållbart byggande.

Läs mer

Köpenhamn toppar reseguiden Lonely Planets lista över städer som är väl värda ett besök 2019. En hög gastronomisk nivå och spännande arkitektur bidrar till valet. I ett nytt tema med intervjuer och reportage sätter Troldtekt A/S fokus på just de två delarna i Danmarks huvudstad.

Läs mer