Se Troldtekt i tv-programmet Sofias änglar

16.09.2020

På Kanal 5 visas programmet Sofias änglar, där ett team hjälper en familj i kris genom att renovera deras hem. Onsdagen den 7 oktober medverkar Troldtekt i ett avsnitt där en familj får akustikplattor monterade.

När familjer drabbas av sjukdomar eller andra livskriser kan även ekonomin få sig en smäll. I programmet Sofias änglar tar Sofia Wistam och de två tv-snickarna Johnnie Krigström och Mattias Särnholm behövande familjer under sina vingar och renoverar deras hem för att skapa glädje och trygghet i en svår tid.

Just nu går den nya säsongen (säsong 15) av Sofias änglar på Kanal 5. Och i avsnittet som visas onsdagen den 7 oktober är Troldtekt med och hjälper en behövande familj.

Behov av ett rum med bra akustik

Vi kan tyvärr inte avslöja några detaljer om handlingen, men i avsnittet monteras både vitmålade Troldtekt akustikplattor och designlösningen Troldtekt line hos en familj som är i behov av ett rum med bra akustik för att göra tillvaron mer hanterbar.

Avsnittet sänds onsdagen den 7 oktober kl 21:00 på Kanal 5. Om du har ett abonnemang på dplay kan du redan nu se både detta och tidigare program. Troldtekt medverkar i säsong 15, avsnitt 7.

Troldtekt® akustik

>> Läs mer här

Troldtekt® line

>> Läs mer här