Känd Instagramprofil valde Troldtekt till familjens nya hem

Matilde Trobeck, som delar med sig av sitt hem och sin livsstil till sina cirka 88 000 följare på Instagram, har besökt Troldtekts showroom i Köpenhamn. Hon och hennes man valde Troldtekt v-line till sitt nya hem i Nordsjälland – och du kan följa bygget online.

09.12.2022
Troldtekt Matilde Trobeck

Att bygga nytt hus kräver många val. Från ritningar och material till placering av eluttag och dörrhandtag – och allt däremellan. Om du vill ha inspiration till ditt husprojekt kan du följa Matilde Trobeck på Instagram. Hon och hennes man bygger just nu sitt nya hem i Nordsjälland och delar löpande med sig av bilder och erfarenheter.

Planlösningen är klar och bygglov har beviljats. Huset kommer bland annat att ha ett stort, öppet kök/allrum med fyra till fem meters takhöjd. Detta kräver en effektiv akustiklösning, som samtidigt måste matcha husets exklusiva design.

Därför besökte paret nyligen Troldtekts showroom i Köpenhamn, för att välja den perfekta lösningen till sitt nya hem.

 

Skillnaden var enorm

Matilde Trobeck och hennes man fastnade för Troldtekts akustiklösningar när de tidigare i år besökte ett visningshus med Troldtekttak.

– Skillnaden var helt enorm när vi gick från ett hus med akustikplattor till ett utan. Därför bestämde vi oss snabbt för att använda Troldtekt i vårt nya hus, säger Matilde Trobeck.

Valet föll på en svartmålad variant av Troldtekts nya designlösning, Troldtekt v-line 1way med 6 frästa v-spår. Förutom en enhetlig takyta och bra akustik ger den dessutom inredningen en tydlig karaktär.

Troldtekt v-line finns med 10 eller 6 spår. Varianten med 6 spår gör sig extra bra i stora rum med högt i tak, tack vare det längre avståndet mellan spåren.

> Läs mer om Troldtekt v-line

Bygget är igång

Matilde Trobeck och hennes familj har precis fått bygglov, och de räknar med att huset ska stå klart sommaren 2023. Via Instagramkontot @matildeogkristianshus kan du följa bygget, få inspiration och ta del av parets tankar kring design och materialval.

Fakta: Om Matilde Trobeck

Matilde är en dansk entreprenör som är känd från Instagram. Hennes konto @matildetrobeck har cirka 88 000 följare. Inför husbygget har Matilde skapat kontot @matildeogkristianshus, som i november 2022 hade strax över 16 000 följare.