Nu öppnar Troldtekt nytt showroom i Malmö

25.04.2022

Vid invigningen den 4 maj slår Troldtekt upp dörrarna till ett nytt kontor och showroom i Malmö. Här kan du uppleva ett brett utbud av lösningar som kombinerar god akustik och ett hälsosamt inomhusklimat i en design med tydlig karaktär.

På Höjdrodergatan 23 i Malmö öppnar Troldtekt AB ett kombinerat kontor och showroom tre trappor upp i byggnaden. Här kan arkitekter och andra byggproffs uppleva Cradle to Cradle-certifierade akustiklösningar – i ett antal varianter och monterade i en elegant kontorsmiljö.

– Vi upplever en stigande efterfrågan i Sverige. Flera arkitekter och entreprenörer vill därför också gärna uppleva våra akustiklösningar med egna ögon och öron. Nu ser vi fram emot att välkomna dem till en inspirerande miljö där ett brett utbud av våra produkter verkligen kommer till sin rätt, säger Jörgen Elofsson, Country Manager på Troldtekt AB.

Följ med på invigning

Själva invigningen är onsdagen den 4 maj. Från kl. 10.00 till 18.00 kan besökare från byggbranschen:

  • uppleva ett brett urval av Troldtekt akustiklösningar
  • träffa våra arkitekt- och projektkonsulter – samt andra kolleger från branschen
  • få lite gott att äta och dricka.

Arkitekten Fredrik Cardell och Troldtekts VD Peer Leth står för den officiella invigningen.

Läs mer om invigningen och anmäl dig här (sista anmälningsdag är fredag den 29 april).

Därefter är vårt showroom öppet för besök efter överenskommelse.

Upplev design med tydlig karaktär


Utöver klassiska Troldtekt akustikplattor i olika färger rymmer vårt nya showroom ett brett utbud av lösningar från Troldtekts prisbelönta designserie: helt nya Troldtekt v-line med diskreta spår över takytan, Troldtekt puzzle med fält av skuggade spår, rombformade Troldtekt romb mini och mycket mer.

Du kan även se de nya Troldtekt akustikplattorna baserade på cementtypen FUTURECEM™. De nya akustikplattorna har ett betydligt lägre koldioxidavtryck än Troldtekt baserat på traditionell cement.

Så bokar du ditt besök

Om du är verksam i byggbranschen och vill besöka vårt showroom är du välkommen att kontakta: info@troldtekt.se.