Rösta fram Troldtekt till Sveriges snyggaste kontor

Troldtekts nyöppnade kontor och showroom i Malmö har nominerats till utmärkelsen Sveriges snyggaste kontor 2022. Den öppna omröstningen pågår fram till den 18 november. Sedan gör tio finalister upp om priset, som delas ut den 24 november i samband med Stora kontorsdagen.

12.10.2022

I en befintlig kontorsbyggnad på Höjdrodergatan i Malmö har Troldtekt AB öppnat ett 200 kvadratmeter stort kontor och showroom. Nu har de stilfulla lokalerna nominerats till utmärkelsen ”Sveriges snyggaste kontor 2022”.

Här kan arkitekter och andra byggproffs uppleva ett brett urval av Troldtekts produkter, bland annat den prisbelönta serien med designlösningar, som finns monterade på både tak och väggar.

– Vi är mycket stolta över nomineringen, eftersom vi har lagt ner mycket arbete på att skapa en miljö där gästerna kan uppleva olika Troldtekt-lösningar i ett riktigt kontor – och där vi själva har bästa möjliga arbetsförutsättningar. Vi vill ge arkitekter och byggherrar friheten att kombinera ett hälsosamt inomhusklimat med god akustik och snygg design. Och vi hoppas att vårt kontor och showroom kan inspirera dem att göra det, säger Jörgen Elofsson, Country Manager på Troldtekt AB.


Vem som helst kan rösta på sin favorit

Fram till den 18 november pågår en öppen omröstning för att avgöra vilka tio kontorsprojekt som ska gå till final.

Rösta på Troldtekts kontor och showroom här

Den slutliga vinnaren av ”Sveriges snyggaste kontor 2022” utses den 24 november i samband med Stora kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Här röstas ett vinnande projekt fram bland de tio finalisterna.


Rå industristil med hög mysfaktor

JKAB Arkitekter har ritat Troldtekts kombinerade kontor och showroom i Malmö. I nomineringen står det bland annat:

“Cosy + Industry = sant! Vi kan väl alla frammana bilden av ett mysigt New York-loft? Vi kommer rakt in i vardagsrummet. Sköna låga soffor. Textil. De råa väggarna skapar vi med grå akustikpaneler i grafiska mönster och mjuk betonggrå mikrocement. Svarta akustikpaneler i taket med linjer av ljus och svarta spottar ger riktning framåt. Detta är vårt showroom.”

Läs mer och boka ett besök på Troldtekts kontor och showroom

FAKTA: Om ”Sveriges snyggaste kontor”

  • Det är lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News som står bakom utmärkelsen ”Sveriges snyggaste kontor”.
  • Priset har delats ut sedan 2011 för att lyfta fram alla snygga kontor som finns i Sverige.
  • 2022 kan man rösta på 70 olika kontorsprojekt. Tio projekt går vidare till finalen på Stora kontorsdagen den 24 november, där vinnaren utses.

Läs mer om ”Sveriges snyggaste kontor”