Vill du ha akustikplattor från Stockholm Furniture Fair som en del av ditt projekt?

Nu kan kontoret eller skolan få bra akustik och formstark design – helt gratis. Var med och tävla om de snygga designplattorna från Troldtekts monter på Stockholm Furniture Fair.

31.01.2023

På designmässan Stockholm Furniture Fair 7–11 februari ställer Troldtekt ut en rad designlösningar som kombinerar bra akustik, hälsosamt inomhusklimat och formstark design. I vår monter hittar du till exempel Troldtekt rhombe i snygga, gröna nyanser.

Efter mässan kan akustikplattorna bli en del av just ditt projekt – utan kostnad. Troldtekt har valt att lotta ut plattorna från montern till ett svensk kontor, en skola eller något annat projekt där de kan göra nytta. 

Hur gör man för att delta?

Du kan redan nu anmäla dig till utlottningen av akustikplattorna från mässan:

  • Skriv till konkurrence@troldtekt.com och berätta kortfattat varför Troldtektplattorna skulle passa bra i just ditt projekt.

  • Skicka gärna med ett foto som visar var plattorna ska monteras.

  • Tävlingen pågår fram till den 25 februari 2023.

  • Vinnarna kommer att kontaktas direkt i mars.

Mer information om tävlingsvillkoren hittar du längst ned på sidan.

Naturlig styrka och lång livslängd

Troldtekt består av danskt trä och cement, som blir till cementbunden träull. Kombinationen av de två råvarorna ger plattorna naturlig styrka, stabilitet och en lång livslängd på minst 50–70 år. Alla Troldtektplattor i naturträ och målade i standardfärger har uppnått guldcertifiering enligt det hållbara designkonceptet Cradle to Cradle.

Därför vill vi att akustikplattorna från mässan ska komma till nytta på ett ställe där hållbarhet, snygg design och bra akustik står i fokus.

Tävlingsvillkor

  • Vinnaren (företaget, skolan osv.) av akustikplattorna ska ha en adress i Sverige.

  • Troldtekt står för leverans av akustikplattorna och kan förvara dem fram till senast vecka 12 2023.

  • Vinnaren av plattorna står själv för montering. Troldtekt bistår gärna med tips och råd.

  • Du kan delta i utlottningen även om du inte har besökt Stockholm Furniture Fair.

  • Vinnaren måste godkänna att Troldtekts fotograf tar bilder av det monterade taket, och att bilderna samt ett reportage får användas till marknadsföring både online och i tryckt format.