Träffa Troldtekt på Nordbygg i Stockholm 2024

Få kunskap och inspiration på Skandinaviens största mässa för bygg och anläggning, Nordbygg 23–26 april 2024 i Stockholm. Här kan du även uppleva Troldtekt akustiklösningar i flera varianter och färger.

17.04.2024

Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och anläggningsindustrin och mässan lockar yrkesverksamma från Sverige, övriga Skandinavien och resten av Europa. Nordbygg anordnas vartannat år och den 23-26 april 2024 är det dags igen.

Här intar Nordbygg lokalerna på Stockholmsmässan i huvudstaden. De fyra dagarna kommer att bjuda på mer än 200 seminarier på olika platser i utställningshallarna, där besökare kan träffa experter, få ny kunskap och nätverka.

Totalt förväntas omkring 900 utställare och 48 000 besökare till årets Nordbygg.

 

Upplev Troldtekts prisvinnande designlösningarna

På mässan kan du uppleva ett urval av Troldtekt akustiklösningar i monter C13:48, som vi delar med väggtillverkaren IsoTimber. Våra projektkonsulter står redo för ett samtal om hälsosamt inomhusklimat, bra akustik och design.

I montern kan du bland annat uppleva svartmålad Troldtekt line med längsgående spår från den prisbelönta serien av Troldtekt designlösningar. Du kan även se klassiska Troldtekt akustikplattor i naturträ – och väggar med Troldtekt v-line, som har längsgående v-spår i en diskret utformning.

Flera av plattorna är baserade på den koldioxidreducerade cementtypen FUTURECEM™. Troldtekt baserat på FUTURECEM har ett koldioxidavtryck som är 26 respektive 38 procent lägre än för Troldtekt baserat på traditionell cement under hela plattornas livscykel.

 

Hämta din biljett och se programmet för Nordbygg