Troldtekts showroom i Stockholm har öppnat igen med nya akustiklösningar

Efter en större renovering av showroomet Studio B3 kan arkitekter, designers och andra byggproffs återigen uppleva karaktärsfulla Troldtekt-akustiklösningar i hjärtat av Stockholm. Här ställer 35 leverantörer ut möbler, belysning och material.

27.06.2024

Det har borrats, skruvats och monterats i showroomet på Barnhusgatan 3 i Stockholm. Nu kan alla som arbetar professionellt med design återigen uppleva bra akustik och karaktärsfulla inredningslösningar i Studio B3. Även Troldtekts område i det 1 000 kvadratmeter stora showroomet har öppnats igen – med helt nya lösningar.

Showroomet erbjuder nu ett bredare urval av de karaktärsfulla Troldtekt-designlösningarna. Upplev vitmålad Troldtekt line, Troldtekt tilt line i färgen clay, Troldtekt curves i naturträ – samt de eleganta Troldtekt-romber i olika specialfärger.

 

Flera av lösningarna är baserade på den koldioxidreducerade cementtypen FUTURECEM™. Sett till produktens hela livscykel har Troldtekt-produkter baserade på FUTURECEM ett koldioxidavtryck som är 26 respektive 38 procent lägre än Troldtekt-produkter baserade på grå och vit cement.

Delta i invigningen

Förutom de monterade lösningarna finns det i Studio B3 även möjlighet att studera andra varianter, färger och strukturer på nära håll – och inspireras av snygga referensprojekt med Troldtekt från hela världen.

Studio B3 har öppnat igen, men firar officiellt återöppningen – och showroomets 60-årsjubileum – torsdagen den 5 september 2024 med en stor invigning. Arkitekter, designers och andra intresserade är välkomna till den centrala adressen i Stockholm. Förutom Troldtekt finns det även möjlighet att träffa de andra utställarna av möbler, belysning och inredningslösningar.

Observera att showroomet på Studio B3 till vardags inte är bemannat av medarbetare från Troldtekt.

Läs mer om Studio B3 och hitta aktuella öppettider