Tidlös stämning

Franskinspirerade Brasserie Post ligger i det gamla posthuset med högt i tak på Østerbro i Köpenhamn, där även museet ENIGMA ligger.

Troldtekt akustikplattor har unika ljudabsorberande egenskaper och säkerställer bra akustik på t.ex. restauranger

Den vackra postbyggnaden på Trianglen från 1922 skapar en ambitiös inredning som får ut det bästa av platsens historiska arkitektur och estetik. Det har man lyckats med fullt ut på den här platsen som ägs av Meyers och har kocken Dave Harrison som kökschef. Baren är placerad mitt i den 500 kvm stora lokalen som är indelad i flera områden. Därmed kan platsen bjuda på klassiska brasserierätter till lunch och ett modernare franskt lantkök på kvällsmenyn.

Inredningen är genomarbetad och sammansättningen av färger, material och texturer väcker sinnena samtidigt som stilen balanserar mellan det klassiska och det moderna. Fransk rörflätning återkommer i möblerna som matchar mörk ek och textilier i dämpade färger. Golven vid ingången är i ljus natursten, medan övriga golv är trägolv som löper längs med rummet och raden av stora fönster.


Recensenterna är entusiastiska

Med Troldtekt line följer taken golvbrädornas riktning, som diskret förenar hela rummet med sina enhetliga linjer och mjuka beige färg. Takplattornas färg är en specialfärg som har valts för denna plats. Färgen ger ett diskret sammanhang med den övriga inredningen och installationer i taket har samma färg. Troldtekt säkerställer samtidigt god akustik, vilket är avgörande för en bra restaurang- eller barupplevelse.

En av platsens recensenter beskriver akustiken som ”tip-top”, och akustiken framstår som en parameter för det totala betyget. Serveringen fick naturligtvis också fina recensioner. Taken från Troldtekt bidrar också till en modern prägel och en nordisk värme och charm. Inredningen är luftig och sofistikerad, vilket bidrar till att skapa en speciell stämning av nostalgi och avslappning.