Hotellägenheter med charm

Hotel Living Suites målgrupp är utstationerade medarbetare som behöver en tillfällig bostad, men platsen har visat sig vara attraktiv för många andra kundgrupper. Läge och kvalitet är hörnstenarna i hotellets framgång.

Troldtekt, Hotel Living Suites
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Precis vid en avfart från motorvägen mot Helsingör ligger Hotel Living Suites. Det är enkelt att ta sig hit och det ligger inte långt ifrån Köpenhamn. Det finns gott om shoppingmöjligheter vid Nærumvænge Torv som ligger strax intill, och ett fitnesscenter hittar man också på gångavstånd.

För många människor som arbetar långt från sin bostad är detta en perfekt plats att bo på några dagar i veckan, särskilt eftersom alla hotellets 63 rum i varierande storlek har eget kök. En stor fördel om man tycker om att laga sin egen mat. Listan över faciliteter är lång med alltifrån egen altan till snabbt WiFi ‒ här erbjuds moderna och bekväma övernattningsmöjligheter.

Vikt vid komfort

I inredningen har man lagt stor vikt vid kvalitet när det gäller material, säng och övrig inredning. Färgvalet är diskret utan att vara anonymt ‒ precis som i ett modernt hem. Troldtekt har använts i de flesta lägenheterna, som den ljudabsorberande plattan i taket, som ger bra akustik i rummet. Några lägenheter har högt i tak med ett litet loft.

På undervåningen finns det även ett gemensamt kök och vardagsrum om man känner för att umgås. På samma våning ligger även ett stort konferensrum, som dessutom är stilfull inrett med känsla för belysning och färger. Dessa gemensamma uppehållsrum är också inredda med vitmålad Troldtekt.