Design med schvung på advokatbyrå

Akustikplattorna ”Curves” från Troldtekt Deutschland GmbH uppgraderar inredningen hos advokatbyrån BISSEL + PARTNERs moderna kontor i Erlangen.

Photo: Olaf Wiechers

BISSEL + PARTNER ligger i tyska Erlangen och är en av de största och mest framstående advokatbyråerna i norra Bayern. Det kompetenta teamet stöttar klienter från hela Tyskland inom alla rättsområden, från arbetsrätt till förvaltningsrätt.

Modernt kontor i centralt läge

Advokatbyrån, som också sticker ut på grund av sitt sociala engagemang i staden, är inrymt i en imponerande kontorsbyggnad i centrum, nära Erlangen Arcaden och gågatan samt bara 16 kilometer från flygplatsen.

Besökare kommer till bottenvåningen och de tre våningarna ovanför, där flera välkända företag har sina kontor, via ett generöst utformat och inglasat entréområde och ett stort atrium med glastak.

Öppet kontorslandskap

Advokatbyrån BISSEL + PARTNER har en ljus och öppen inredning. Avdelande element i svart och glas delar in receptionen och olika konferensrum. Ljusa pelare är ett blickfång i den modernt inredda advokatbyrån. Det bruna trägolvet, som ger rummen en lugnande känsla, matchas av de ljusa taken, där även ventilationsrören är utformade som designelement.

Designlösningarna ”Curves”

Designlösningarna ”Curves” från Troldtekt GmbH utgör en snygg kontrast till de ljusa väggarna och taket. De stora mörka akustikplattorna med svängda strukturer har installerats på totalt tre väggar och är elegant markerade med hjälp av belysning som bokstavligen ger ny schvung till de enkelt och funktionellt inredda kontorsrummen.