Nytt färgglatt huvudkontor

Croisette Real Estate Partner har flyttat in i det nya huvudkontoret i Malmö, där har man valt Troldtekt målat i Croisettes rosa företagsfärg som akustiklösning.

Troldtekt akustiktak är det naturliga valet för att säkerställa bra akustik och ett sunt inomhusklimat i bl.a kontorsbyggnader

Det svenska företagsmäklarföretaget Croisette växer och därför behövdes nya lokaler till det globala huvudkontoret i Malmö. Croisette flyttade in i sina nya lokaler i stadsdelen Hyllie, där byggnadens namn ”Croisette Tower” återspeglar sina nya hyresgäster på översta våningen.

Kontoret är 830 kvadratmeter stort och har utsikt över Öresund. Det är inrett med en öppen del som används för kundmöten och evenemang, samt en mer avskild kontorsdel där medarbetarna har plats att fokusera och hålla möten.

Förutom huvudkontoret i Malmö så har Croisette även kontor på flera andra platser i Sverige och på Island, samt i Danmark och i Finland.

 

”Power Pink Please” som inredningskoncept

Vid inredningen av Croisettes nya huvudkontor har man utgått från konceptet ”Power Pink Please”, som ska ge uttryck för ett nytänkande företag som expanderar och har mod, men samtidigt är ödmjukt. Förutom den igenkännbara rosa färgen, som är Croisettes visuella identitet, präglas kontorets inredning av kreativa lösningar och återanvändning av möbler.

I kontorets korridorer, reception och det större öppna utrymmet med kök passar Troldtekt akustikplattor, målade i specialfärgen rosa, bra tillsammans med inredningens andra rosa element och bidrar med bra akustik. Särskilt i det stora öppna utrymmet som används både av medarbetare och för evenemang, reduceras rummets efterklang.