Byggföretag i Skåne har fått attraktivt huvudkontor

Bygg- och anläggningsföretaget TEAMAB har fått ett nybyggt huvudkontor i Landskrona med lager och verkstad i anslutning till byggnaden. Svart- och gråmålade Troldtekt akustikplattor ramar in kontorsmiljön.

Troldtekt akustiktak är det naturliga valet för att säkerställa bra akustik och ett sunt inomhusklimat i bl.a kontorsbyggnader

TEAMAB är ett kreativt byggföretag med bas i Landskrona och löser många olika uppgifter i hela Skåneområdet. TEAMAB har funnits sedan 2009 och har cirka 60 anställda.

Företagets tidigare kontor saknade dock några bättre kontors- och mötesfaciliteter samt en verkstad, och lagret var dessutom för stort för behovet.

Därför bestämde sig TEAMAB för att bygga ett nytt huvudkontor som nu står färdigt och har tagits i bruk. Den gamla byggnaden har överlåtits till ett företag som hyr ut maskiner.

 

Kontor med stämningsfullt färgval

Det är JKAB Arkitekter som har ritat den nya kontorsbyggnaden, där man har fokuserat på att skapa stämningsfulla rum. Färgvalet har generellt hållits mörkt och exklusivt, och särskilt de svarta Troldtekt akustiktaken kommer till sin rätt och samspelar med mörka väggytor.

I byggnaden har man även använt Troldtekt-plattor målade i grått, vitt och en mörkblå specialfärg. Förutom att de ger en designmässig inramning bidrar Troldtekt till bra akustik i alla rum.

Mötesrum, kontor och pentry är avdelade med glasväggar, så att ljuset fördelas i alla rum. Dessutom har man integrerat taklampor i Troldtekt-plattorna.