Nytt utställningshus med svart Troldtekt

I Billesholm kan du få inspiration till ditt drömhem i det nya utställningshuset från ett av Sveriges äldsta husföretag, Götenehus. Huset är ett modernt vinkelhus i trä, utrustat med Troldtekt akustiktak.

 

Troldtekt akustiktak i sommarhus

Husmodellen Lövhem är ett 1-planshus i vinkel, med kök/allrum, vardagsrum, badrum, barnrum med allrum, kontor, tvättstuga samt sovrum med egen klädkammare och eget badrum.

– Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla, säger Lennart Hajek, säljare på Götenehus.

 

Svart Troldtekt som kontrast

Han berättar att fokus vid inredning och materialval har varit att skapa en enkel design med strikta färgkombinationer.

– Väggar och inredning går i vita eller ljusa toner, med svarta Troldtekt akustiktak som en diskret accent i det sammanhängande köket/allrummet och vardagsrummet. Den svarta färgen går igen i exempelvis eluttag, handtag på köksluckor och andra utvalda detaljer, säger Lennart Hajek.

Designlösningen Troldtekt line i svart har valts till taken i husets stora rum, medan de mindre rummen som sovrum, kontor och barnrum har klassiska Troldtekt akustikplattor i naturträ för att skapa en ljusare känsla.