Välkomnande semesterhus för avkoppling och semesterglädje

Nya Lalandia i Søndervig är redan en populär familjedestination. Här kan du bo i olika typer av semesterhus. Gemensamt för dem alla är Troldtekt taken, som säkerställer god akustik och en bekväm rumsmiljö.

Photo: Thomas Mølvig, architect MAA

I juni 2022 öppnade Lalandia sin tredje anläggning – Lalandia i Søndervig. Det välklingande namnet är den latinska namnet för Lolland, ön där det första Lalandia öppnade 1988. Konceptet har visat sig vara väldigt lyckat, och det totala antalet besökare till de tre anläggningarna kommer att bli uppåt 1,5 miljoner per år. Majoriteten av gästerna kommer från Danmark, Norge, Sverige och Tyskland.

Semesterhus med bra akustik

Förutom det tropiska vattenlandet med plats för nästan 1600 gäster samtidigt, flera restauranger och många olika åkattraktioner kan gästerna också bo i de nybyggda semesterhusen i semestercentret. 
Lalandia har 464 semesterhus för uthyrning. De är belägna på ett plant område strax norr om anläggningen, vilket innebär att gästerna har nära till såväl aktiviteter, stadsliv och havet, som ligger bara 500 meter bort.

Husen är olika både till storlek och utformning, men en gemensam nämnare är att taken i alla rum är utrustade med Troldtekt. Totalt har Troldtekt levererat ca 24 000 m2 akustikplattor, antingen i form av takkassetter eller plattor med vanlig skruvmontering. I vissa hem har Troldtekt akustik valts i naturträ, och i andra har vita Troldtekt akustiska tak installerats. 

Läs mer och se bilder i vår case om Lalandia semestercenter här.