3daysofdesign: Upplev Troldtekt i Kongernes Lapidarium

Alla som brinner för design är välkomna till 3daysofdesign, som hålls över hela Köpenhamn den 7–9 juni. Troldtekt deltar med en inspirerande installation bland de fina gamla skulpturerna i Kongernes Lapidarium. Under designfestivalen kan du också besöka vårt showroom i Vestergade.  

För tionde gången utgör Köpenhamn scen för designfestivalen 3daysofdesign, som 2023 går av stapeln den 7–9 juni. Över hela staden kommer företag, kulturföreningar och många andra designaktörer att anordna evenemang på årets tema ’Where would we be without you?’.

Även Troldtekt finns på plats under festivalen, och erbjuder akustik- och designupplevelser i stämningsfull och historisk miljö.

Bra akustik bland kungliga skulpturer

Troldtekt är ett av företagen som ställer ut inredningsprodukter bland de kungliga skulpturerna på Kongernes Lapidarium på Slotsholmen. Den permanenta utställningen omfattar över 350 skulpturer från 1500- till 1700-talet. Under 3daysofdesign kompletteras de av moderna designprodukter – med respekt för historien.

I Troldtekts del av utställningen kan du uppleva både god akustik och formstark design. Vi visar också upp installationer av dansk rödgran, som i snart 90 år har varit en av råvarorna i Troldtekts akustikplattor. 

Detta är tredje gången som designprodukter ställs ut i Kongernes Lapidarium under 3daysofdesign, men första gången som Troldtekt deltar. Utställningens arrangörer förväntar sig flera tusen danska och internationella besökare.

Design hub i Kongernes Lapidarium på Slotsholmen är öppet för alla den 79 juni kl. 1018. Se listan över utställare

Besök vårt showroom

Några kilometer från de kungliga skulpturerna på Slotsholmen kan du uppleva Troldtekts sortiment av formstarka akustiklösningar i en mer modern miljö. Troldtekts showroom slog i fjol upp portarna i ett charmigt gårdshus på Vestergade i centrala Köpenhamn. Här kan du uppleva alla möjligheter som finns att kombinera snygg design med bra akustik. 

Här visar vi upp hela vår designserie, bland annat nya Troldtekt v-line med diskreta v-spår infrästa i ytan.

Vårt showroom är öppet för alla under samtliga dagar av 3daysofdesign. Troldtekt kommer dessutom att bjuda in både danska och internationella arkitekter till exklusiva event.

Vårt showroom på Vestergade 20C är öppet för alla den 79 juni kl. 1017.