Inbjudan: Designdag med bra akustik och lite att äta och dricka

Avrunda ditt besök på Stockholm Furniture Fair med ett kvällsevent hos Studio B3 i hjärtat av Stockholm. Här kan du vara med och inviga Troldtekts nya showroom – samtidigt som du njuter av DJ-musik, mat och dryck.

Tillsammans med Studio B3 bjuder Troldtekt AB in till en trevlig kväll i en elegant inramning med bra akustik. Här firar vi invigningen av Troldtekts nya kombinerade showroom och mötesrum där du kan uppleva eleganta Troldtekt akustiklösningar i olika färger och utföranden.

Studio B3 är Stockholms största showroom inom möbler, belysning och material med 34 utställare – fördelat på tusen kvadratmeter i hjärtat av Stockholm.

Praktisk info om eventet:

  • Tisdag den 7 februari kl. 18.00–22.00

  • Studio B3, Barnhusgatan 3, 111 23 Stockholm
    (eventet äger rum i hela Studio B3)

  • Soppa och bröd samt vin och öl

  • Ingen anmälan krävs

Kombinera med Stockholm Furniture Fair

Eventet hos Studio B3 anordnas i anslutning till invigningen av designmässan Stockholm Furniture Fair. Även här kan du möta Troldtekt och uppleva hur effektiva akustiska lösningar går hand i hand med elegant design.

Prova dessutom vårt virtuella designpussel i montern, där du kan vinna en weekendresa för två personer till Köpenhamn, inklusive restaurangbesök med bra akustik.

 

Möt oss 7–11 februari i monter A22:20 på Stockholmsmässan

Vi hoppas att du och dina kollegor har lust att ta vägen förbi både eventet i Studio B3 och Stockholm Furniture Fair!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Claes Grönquist på tel. +46 70 533 99 52 eller clg@troldtekt.com.