Event: Upplev ett nytt showroom efter invigningen av Stockholm Furniture Fair

Nu kan du uppleva Troldtekts spännande akustiklösningar monterade i Studio B3 – Stockholms största showroom inom möbler, belysning och byggmaterial. Följ med på ett kvällsevent i showroomet den 7 februari och kombinera det med ett besök på designmässan Stockholm Furniture Fair.

27.01.2023

Hos Studio B3 i hjärtat av Stockholm kan du hitta massor av inspiration till dina byggprojekt – här finns produkter från inte mindre än 34 olika företag utställda. Troldtekt är ett av dem – och har nu utökat sin utställning till ett helt mötesrum som därmed fungerar som ett showroom för Troldtekt akustiklösningar.

Troldtekt AB inviger detta nya kombinerade showroom/mötesrum i samband med ett event i Studio B3, tisdagen den 7 februari. Eventet är öppet från kl. 18.00 till 22.00 – alltså i direkt anslutning till invigningen av den stora designmässan Stockholm Furniture Fair.

Även på mässan kan du uppleva de spännande akustiklösningarna i Troldtekts monter. 

Läs mer om Troldtekt på Stockholm Furniture Fair

Bra akustik med mat och dryck

Eventet i Studio B3 är öppet för alla. Här serveras en lättare måltid och något gott i glaset. Dessutom kommer en DJ att spela och det finns också flera barer.

I samband med invigningen kommer du även att kunna få en pratstund med projektkonsulter från Troldtekt.

I showroomet kan du som arkitekt, designer eller entreprenör se ett urval av Troldtekts olika designlösningar – och uppleva den fina akustiken med egna öron. Några av de utställda designlösningarna:

Öppet alla vardagar

Studio B3:s normala öppettider är måndag till fredag från kl. 9.00 till 16.30. Under Stockholm Design Week förlängs öppettiderna till kl. 17.00 alla dagar, och torsdagen den 9 februari har man dessutom kvällsöppet till kl. 21.00. Även denna kväll kommer en konsult från Troldtekt att finnas tillgänglig för en pratstund i showroomet. 

Observera att showroomet hos Studio B3 inte är bemannat av medarbetare från Troldtekt på vanliga vardagar, men du är välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Praktisk info: Event hos Studio B3

  • Tid: 7 februari kl. 18.00–22.00
  • Adress: Studio B3, Barnhusgatan 3, 111 23 Stockholm
  • Det serveras soppa och bröd samt vin och öl. På eventet spelar en DJ och det finns flera barer.
  • Ingen anmälan krävs – det är bara att komma.