Tillbakablick på designveckan i Stockholm – nu kan akustikplattorna från mässan användas i ett svenskt projekt

Många arkitekter och designers kom på besök när Troldtekt för första gången ställde ut på Stockholm Furniture Fair och samtidigt öppnade ett showroom i Stockholm. Nu kan akustikplattorna från vår monter få leva vidare i ett svenskt projekt.

16.02.2023

Den 7 till 11 februari 2023 deltog Troldtekt för första gången i världens största event för skandinavisk design – Stockholm Furniture Fair. Här kunde arkitekter och designers från fler än 100 länder besöka över 400 utställare.

Troldtekts monter var en populär mötesplats för att diskutera akustik, design och hållbart byggande. Många av besökarna deltog i vår pusseltävling, där första pris var en weekend i Köpenhamn – inklusive hotell och middag på en restaurang med god akustik. På en av mässans tre scener höll Troldtekt dessutom ett föredrag om design med hälsosamma material inför en uppmärksam publik.

På kvällen efter mässans första dag invigde Troldtekt sitt nya showroom i Studio B3, som ligger i centrala Stockholm. Här valde många arkitekter att avsluta dagen i en mysig miljö med bra akustik och formstark design.

Vill du använda akustikplattorna från mässan i ditt projekt?

I vår monter på Stockholm Furniture Fair visade vi bland annat upp designlösningen Troldtekt rhombe i gröna nyanser, som gav ett elegant intryck. Nu lottar vi ut alla akustikplattorna från montern till ett projekt där de kan göra nytta i många år framöver.

Känner du till ett kontor, en skola eller något annat projekt där plattorna skulle passa in? Här kan du läsa om hur du deltar i utlottningen.