Troldtekt A/S, som producerar hållbara akustiklösningar för byggbranschen, fördubblar nu produktionen med en ny, energieffektiv produktionslinje på den danska orten Troldhede. Förutom att förkorta leveranstiden ska investeringen på totalt 180 miljoner kr. skapa förutsättningar för tillväxt på befintliga och nya exportmarknader.

Läs mer

Mat, vin och service står överst på matkritikernas checklista, men dålig akustik och brist på matro kan dra ned den totala bedömningen av en topprestaurang. Michelin-restaurangen Domestic i danska staden Århus har gjort bra akustik till en del av upplevelsen.

Troldtekt A/S firar utdelningen av de nordiska Michelin-stjärnorna i Århus med en guide till restauranger, där god akustik står på menyn.

Läs mer

Köpenhamn toppar reseguiden Lonely Planets lista över städer som är väl värda ett besök 2019. En hög gastronomisk nivå och spännande arkitektur bidrar till valet. I ett nytt tema med intervjuer och reportage sätter Troldtekt A/S fokus på just de två delarna i Danmarks huvudstad.

Läs mer